ilmah

-

ilmah

-

نکته تغذیه سالم از یک متخصص تغذیه

 

تغییرات کوچک در غذایی که می خورید می تواند تفاوت بزرگی ایجاد کند.

تغذیه سالم نباید کار سختی باشد. تغییرات کوچک در غذایی که انتخاب می کنید، روش طبخ و نحوه غذا خوردن می تواند تفاوت واقعی ایجاد کند.

فیونا هانتر، متخصص تغذیه، به مناسبت جشن صدمین سالگرد Good Housekeeping، 100 نکته سریع و ساده را گردآوری کرده است - از مبادله هوشمند و روش‌های جدید برای تهیه و طبخ غذا گرفته تا وسایل هوشمندانه آشپزخانه - که خوردن یک تکه کیک را سالم‌تر می‌کند.


1.  خود را سالم رنگ کنید

رنگین کمان را تصور کنید و سعی کنید هر روز حداقل یک وعده میوه یا سبزیجات از هر یک از نوارهای رنگی بخورید. فیتوکمیکال های طبیعی به میوه ها و سبزیجات رنگ می دهند، بنابراین با انتخاب «رنگین کمان خوردن»، انواع مختلفی از فیتوکمیکال های مختلف را دریافت خواهید کرد که به محافظت در برابر مشکلات سلامتی مانند سرطان، بیماری قلبی، ضعف بینایی، عفونت های دستگاه ادراری و حتی چین و چروک.ماست یونانی چیست

 

2.     قارچ هایتان را برنزه کنید نه پوستتان را

قبل از پختن قارچ ها به مدت 30 دقیقه زیر نور خورشید، سطح ویتامین D آنها را افزایش می دهد.

 

3.     عادت نمک را ترک کنید

اضافه کردن طعم با فلفل قرمز، سیر و لیمو به جای نمک به شما کمک می کند تا میزان نمک را در رژیم غذایی خود کاهش دهید (بیش از 6 گرم در روز).بوی بد دهان

 

4.     قبل از نوشیدن فکر کنید

کالری موجود در نوشیدنی ها می تواند به سرعت افزایش یابد، و بدن آنها را به همان شکلی که در غذا ثبت می کند، ثبت نمی کند. در مطالعه‌ای که در دانشگاه پردو در ایندیانا انجام شد، زمانی که به افراد روزانه 450 کالری اضافی به شکل دانه‌های ژله‌ای داده شد، آنها با خوردن کمتر در وعده‌های غذایی جبران کردند. اما زمانی که به همان افراد 450 کالری اضافی در قالب نوشیدنی داده شد، چنین کاهشی وجود نداشت.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد